Четири отбора на „Локомотив” завоюваха медали от първенствата на ЗС на БФС

Спорт

02-06-2018, 16:19

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Наградите им бяха връчени от кмета инж. Добромир Добрев

Четири формации на Детско-юношеската школа на „Локомотив” получиха днес купи и медали за класиране сред първите три в първенствата на ЗС на БФС – Велико Търново. Наградите им бяха връчени от кмета инж. Добромир Добрев, председателя на Зоналния съвет Бончо Генчев, секретаря Игор Бакьов и представителя на УС на клуба Николай Цачев.
Награждаването стана след последния съдийски сигнал в първенството в група „Деца” - родени 2003/2004. Като десерт на целия шампионат, в който „локомотивци” бяха тотални доминатори, дойде и последната победа пред родна публика – не над някой друг, а над „Етър”. Момчетата във виолетово получиха своята купа за второто място в групата от председателя на Зоналния съвет Бончо Генчев.
Шампионите от „Локомотив”, водени от треньора Владимир Русев, получиха купата и златните медали от кмета инж. Добромир Добрев. „С този „локомотивски” дух и голямо сърце – винаги ще сте победители, гордеем се с вас”, каза кметът на момчетата. За превъзходството им в групата най-красноречиви са цифрите. По време на първенството „локомотивци” са отбелязали 223 гола, а са получили във вратата си едва 7.
Почти същият отбор представя „Локомотив” и в първенството на Елитната група U15 Зона Северозапад. Момчетата на Владо Русев извоюваха трето място и правото да играят на държавните финали.
На второ място в своите първенства финишираха отборите на „Локомотив” – младша и старша възраст. Треньор на младшата е Лъчезар Русев, а на старшата – Марин Байчев. Медалите и купите връчиха Бончо Генчев и Николай Цачев.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов