Известна търновска фотографка организира „Детско фото лято”

Мисия

03-06-2018, 10:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Инициативата е част от културната програма на община Велико Търново

Двудневна лятна фотографска школа за деца от 8 до 13 години с известната великотърновска фотографка Марина Чамуркова ще се проведе на 7-8, 14-15 и 21-22 юли 2018 г.
В рамките на два дни (събота и неделя) по четири часа на ден малките участници в този своеобразен фотографски кръжок ще придобият начални фотографски умения, заснемайки интересни исторически забележителности, обекти и хора, с които е така богат нашия град, под вещото ръководство на Марина Чамуркова. 
Програмата на лятната фотографска школа предвижда и други интересни забавления за участниците, свързани с фотографията и историческите забележителности на Велико Търново.
Най-добрите фотографии ще бъдат представени на нарочна изложба на паната пред Факултета по Изобразителни изкуства в центъра на града в края на лятото.
Записвания за трите издания на школата могат да се правят на телефон 0894424577. Местата са ограничени, като една група се състои от 8 деца. „Детско фото лято“ е част от програма „Арт лято“, подпомагана финансово от община Велико Търново като част от Културния календар на общината за 2018 г.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)