Бум на вандализма над автомобили в областта през уикенда

Крими

04-06-2018, 10:57

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Потрошена е и една камера на КАТ край Джулюница

Масов вандализъм над автомобили за установили органите на реда през изминалия уикенд в областта.

Служители на полицейското управление в Павликени разследват случай на унищожени стъкла и срязани гуми на два автомобила, паркирани пред жилище в града. От извършения на мястото оглед е установено, че са срязани две от гумите на товарен автомобил «Мерцедес Вито» и е счупено страничното стъкло. Две срязани гуми и счупено задно панорамно стъкло са повредите пък по лек автомобил «Фолксваген Голф».

43-годишен мъж от В. Търново е унищожил странично огледало и фар на лек автомобил «Фолксваген Голф», установиха великотърновски криминалисти. Деянието е извършено в неделя сутринта на ул. «Сливница» в областния град. От проведените действия по разследването е установено, че извършител е Т. К. Той е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Срещу него е образувано бързо производство.

Предно панорамно стъкло на лек автомобил «Пежо Партнер» счупил вчера около 14 ч. 37-годишният Д. Й. от същия град. Мъжът потрошил стъклото с метален стол.

Горнооряховските полицаи пък издирват вандал, повредил автоматизирано техническо средство за контрол на скоростта, монтирано на главен път София – Варна, в землището на с. Джулюница. Деянието е извършено в неопределен период от време. На местопроизшествието е извършен оглед.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов