Страстно кубинско шоу ще гостува във Велико Търново

Велико Търново Лайф

10-06-2018, 09:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Pasion de Buena Vista е един от най-награждаваните латино спектакли

Pasion de Buena Vista е един от най-награждаваните латино спектакли със стотици представления в близо 40 държави по света. Горещи ритми и изкусни страстни танци, вълнуващи и незабравими мелодии ще отведат публиката на едно завладяващо пътуване през екзотичните кубински нощи с неподправената радост, но и меланхолията от живота на острова.
Шоуто ще гостува във Велико Търново на 8 ноември в Двореца на културата и спорта "Васил Левски", а билети можете да намерите в офиса на Туристически информационен център (ул. "Христо Ботев" №5) и в мрежата на Ивентим.

Само до края на юни някои от билетите за легендарното кубинско музикално шоу Pasion de Buena Vista, което ще обиколи България за първи път тази есен, са с отстъпка. Почитателите на култовия спектакъл могат да открият условията за намалението от 10% на facebook страницата на събитията за София, Пловдив, ВеликоТърново, Варна и Бургас. При заявен интерес, като лично съобщение те ще получават промо код за отстъпката, от който могат да се възползват на касите на Easy Pay или на Еpay.bg по електронен път.

 

 

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)