Главният финансист на община Свищов с впечатляващо участие в 21-а Национална среща на финансистите

Мисия

12-06-2018, 11:03

Снимка:

община Свищов

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В срещата се включиха близо 400 участника от над 115 общини

Националното сдружение на общините в Република България изрази сърдечна благодарност за изключително активното и ползотворно участие на главния финансист на община Свищов в 21-та Национална среща на финансистите, в к.к. „Албена“.

В свое писмо до кмета на Свищов изпълнителният директор на НСОРБ Силвия Георгиева пише за директора на дирекция „Финансови дейности“ Стефан Кирчев следното: „Подготвената от него презентация впечатли залата с практическата си насоченост и професионален поглед към темата и спомогна съществено за постигане на целите на един от най-важните форуми, включени в програмата на Срещата.“.  В своето писмо г-жа Георгиева добавя още: „Уверено мога да заявя, че участието на експерти като г-н Кирчев, в организираните от НСОРБ експертни работни групи, форуми и събития е ключов фактор за постигане на положителни резултати в нашата работа и вярвам, че с подобни експерти ще можем да постигнем най-добрите решения за развитието на българските общини.“

В състояла са от 31 май до 2 юни 21-а Национална среща на финасистите, се включиха близо 400 участника от над 115 общини.

Припомняме, че неслучайно на 20 годишнината от учредяването на НСОРБ, главният финансист на община Свищов Стефан Кирчев  бе удостоен с плакет и почетна грамота „Общински финансист с цялостен принос”. Неговата консервативна, последователна и умерена финансова политика води до устойчивост през годините и това го прави доказан експерт в областта на финансите.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)