Изложба представя най-добрите снимки от фотоконкурса „Мини България в кадър“

Животът

12-06-2018, 12:15

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В продължение на два месеца бяха изпратени над 350 снимки

Най-добрите снимки от Фотоконкурс „Мини България в кадър“ на Парка на миниатюрите във Велико Търново ще бъдат представени в изложба на 14 юни 2018 г.  Експозицията ще  бъде официално открита в 16,00 ч. в  музея на открито под Балдуиновата кула. 

На събитието ще бъдат връчени и наградите на победителите в фотоконкурса за снимки, представящи парка през призмата човек-макет в големия-малък свят на миниатюрите.

Журито присъди първа награда на Галена Георгиева от Велико Търново за впечатляваща снимка на миниатюрата на Царевец на фона на историческата крепост. Призът за победителя е моментален фотоапарат FujiFilm Instax mini 70.

Втората награда, външен хард диск 1 ТВ , е за  Вера Недялкова, а трета награда, microSD карта, ще получи Габриела  Минчева.

Специалната награда за любим кадър от онлайн гласуване във Ффейсбук страницата на Парк „Търновград – дихут на хилядолтна България“ https://web.facebook.com/bulgaria.in.miniature/ е за снимката „Български морски флот“ на Таня Петкова.

Фотоконкурс „Мини България в кадър“ стартира в началото на тази пролет. В продължение на два месеца бяха изпратени над 350 снимки, заснети в Парка на миниатюрите, от любители на обектива от цялата страна.

 

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов