ВТУ започва прием на документи за участие в класирането за държавна поръчка

Животът

17-06-2018, 16:00

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

От 25 юни стартира записването за платено обучение

От утре,18 юни, до 2 юли 2018 г., вкл. в почивните дни, Великотърновският университет „Св. св. Кирил и Методий“ приема кандидатстудентски документи за участие в класиранията за заемане на местата по държавна поръчка.

В същия срок кандидатите, които са запазили места по акцията „Рано рани“ или които не желаят да участват в класиранията, могат да се запишат за студенти в избраната от тях специалност.

Подаването на документи и записванията се извършват в ректората, зала № 2 и зала № 3.

2 юли 2018 г. е крайният срок за записването на запазилите места по акцията "Рано рани".

За подробна информация: http://priemunivt.bg/, тел. 062618206 или 0879392841.

За учебната 2018-2019 г. Великотърновският университет обявява места за прием на студенти в първи курс срещу заплащане – редовно и задочно обучение. От предложението могат да се възползват, както кандидат-студенти, така и действащи студенти на Великотърновския университет или на други университети. За действащите студенти това е изключително изгодно предложение за паралелно обучение по две специалности.

За кандидатите за специалност право, платено обучение, които нямат успешно положени кандидатстудентски изпити по български език и по история, и за кандидатите за платено обучение в други специалности, завършили средно образование преди 2008 г., университетът организира явяване на тестове по български език и/или по история всеки понеделник от 10,00 часа в сградата на ректората. Подаване на заявления – от 9,00 ч. в Бюрото за кандидатстудентска информация, реклама и прием в деня на явяването на кандидата. Резултатите се съобщават същия ден. Записванията стават или в същия ден, или по-късно според избора на кандидата. Всеки кандидат може да се яви неограничен брой пъти на тестовете.

Началото на кампанията е от 25 юни 2018 г.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов