Петокласници от СУ „Емилиян Станев” удостоиха с Оскари преподавателите си

Животът

17-06-2018, 12:29

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Възпитаниците на хореографа Валентин Халваджиев поднесоха затрогващ спектакъл

Петокласниците от „Г” клас на СУ „Емилиян Станев” с класен ръководител Митка Ангелова завършиха учебната година с невероятен спектакъл, съчетал фолклорни танци, хумор, песни и много приятни изненади за родители и преподаватели. Учениците в специализираната паралелка по хореография под вещото ръководство на Валентин Халваджиев показаха завидни умения в народните танци, пременени в носии и увличайки учители и родители да се хванат на кръшните Дунавско и Еленино хора. Завидни умения, придобити в извънкласните форми на обучение, показаха Давид Димитров с изпълнения на класическа китара, Кремена Лазарова с танца си „Мисията невъзможна”, както и Виктория Матева и Таня Ганчева с прекрасна танцова импресия.

С весели сценки децата вдигнаха градуса на настроението, а накрая зарадваха своите преподаватели с Оскари за любовта и търпението през учебната година, като идеята за призовете бе на Рая Йорданова. С медали и грамоти, сред аплодисменти и прегръдки, се сдобиха 12 учители, сред които преподавателката по английски език Ани Христова, по история Антоанета Палангурска, по изобразително изкуство Симона Тодорова и класната ръководителка и преподавател по математика Митка Ангелова, която заслужено събра най-много целувки от уж неукротимите петокласници.

Тържеството завърши с раздаването на бележниците, във всеки от който класната ръководителка от своя страна изненада възпитаниците си със заслужени медали.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов