Две къщи, апартамент и две коли гасиха пожарникари в Търновско

Животът

21-06-2018, 11:18

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Инцидентите са станали в рамките на два дни

Две къщи, апартамент и два автомобила са горели през изминалите два дни на територията на Великотърновска област, съобщават от Районната пожарна служба.

На 19-ти юни в 15:08 часа е получен сигнал за горяща къща в гр. Свищов на ул.“Цар Освободител“. Огънят унищожил бяла и черна техника и опушил 100 м2 стени. Късо съединение е причината за пожара.

Заради небрежност при боравене с открит огън пък в сряда вечерта  пламнала друга къща, този път в Павликени на бул. „Руски”. Изгорели са 80 м2 покрив, 100 м2 сграда и домашно имущество. Спасени са двете съседни сгради, като в потушаването на стихията са участвали 9-тима огнеборци.

Шестима пожарникари с два специализирани автомобила са отдимявали апартамент във Велико Търново. Сигналът за инцидента на ул. „Деню Чоканов” е подаден в сряда в 23:19 часа.

Вчера по обяд в Елена пламнал лек автомобил „Шкода 120 L”. Унищожени са двигателят и акумулаторът на автомобила, който се подпалил заради техническа неизправност.

В горнооряховското село Драганово пък вчера около 16 ч. е горяла лека кола „БМВ“. Вероятната причина е късо съединение, като са изгорели арматурното табло и част от ел. инсталацията на автомобила.  

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)