Търновската Музикална школа набира ученици

Животът

25-06-2018, 11:44

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Учебната година започва на 1 септември

Младежкият дом и Музикалната школа във Велико Търново обявяват прием през новата учебна 2018/2019 година на деца, желаещи да свирят на класически музикални инструменти: пиано, цигулка, виола, виолончело, флейта, китара, акордеон, синтезатор, солфеж и подготвителен клас солфеж.
Музикалната школа е специализирана форма на обучение, където децата могат да получат много добро музикално образование. Тя оформя и утвърждава естетически вкус и критерии във всички деца, които се занимават с музика, акцентират от Младежкия дом в старата столица.

В школата се обучават повече от 200 деца. Учебната година започва на 1 септември. Обучението на децата се извършва по график. Ученици се приемат целогодишно, без възрастови ограничения. Уроците се насрочват в удобно за ученика време. Учебните часове по инструмент са индивидуални и се провеждат два пъти седмично. Часовете по солфеж са групова форма на обучение.

Информация и записване можете да направите в стая 205 на Младежки дом – Велико Търново на ул. „Христо Ботев” №15 А. Телефон за връзка 062 / 625 943.

 

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)