Стопанска академия в Свищов стартира новия прием на магистри

Мисия

03-07-2018, 08:00

Снимка:

Стопанска академия

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Обучението по предлаганите програми е в две форми –редовна и дистанционна

Стопанска академия „Димитър А. Ценов” стартира приемът на документи за кандидатстване в ОКС „магистър” за учебната 2018/2019 година. Приемът се осъществява по 39 магистърски програми в направленията 3.8. „Икономика” и 3.7. „Администрация и управление”. Обучението по предлаганите магистърските програми е в две форми –редовна и дистанционна, като срокът за подаване на документи за редовно обучение е до 18.08.2018 г., а за дистанционно – до 21.09.2018 г. 
За редовно обучение могат да кандидатстват придобилите ОКС „бакалавър” в направленията 3.8.„Икономика” или 3.7. „Администрация и управление”.

Кандидатстването за дистанционно обучение е: 

След придобита ОКС „бакала¬вър” или ОКС „магистър” в направления 3.8. „Икономика”, 3.7. „Администрация и управление” или 3.9. „Туризъм”; 

След придобита ОКС „професионален бака¬лавър” в направления 3.8. „Икономика” или 3.7. „Администрация и управление”;

След придобита ОКС „бакалавър” или ОКС „магистър” в направления различни от 3.8. „Икономика”, 3.7. „Администрация и управление” или 3.9. „Туризъм”.

Дистанционната форма е изключително удобна за хората: които ценят времето си и искат сами да го управляват (те решават, кога и как ще се подготвят, използвайки системата да дистанционно обучение); които искат да учат, докато работят, почиват или забавляват; които искат да учат, докато отглеждат най-ценното – децата си; които искат да учат от всяка точка на света.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)