„Етър” обяви абонаментните карти за новия сезон

Спорт

13-07-2018, 08:18

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

За пенсионери и подрастващи цената е 50% по-ниска

„Етър” обяви цените за абонаментните карти за новия сезон 2018/2019 г. в Първа лига. Картата за всички домакински срещи на „виолетовите” от първенството и за Купата на България общо за цялото първенство е на цена 128 лв. Абонаментните карти за пенсионери над 65 г. и подрастващи от 7 до 18 г. ще бъдат на цена 64 лв.

Специални карти за цялото първенство ще има за сектора на агитката, те ще са само за членове на Фенклуб „Етър” и ще струват 100 лв.

Заявки за абонаментните карти ще се приемат от 13 юли (петък) до 23 юли (понеделник) включително в офиса на клуба, като всеки трябва да донесе цветна снимка паспортен формат и трите си имена, като трябва да представи и лична карта (паспорт). Самите карти ще бъдат изработени и доставени в седмицата преди първото домакинство срещу „Верея”, което е на 27 юли.

Клубът обяви и цените на билетите за домакинските мачове на стадион „Ивайло”. Те са без промяна и ще струват по 8 лв. (за пенсионери и учащи по 4 лв.). Само билетите за мачовете с „Лудогорец”, ЦСКА и „Левски” ще са на цена по 10 и 6 лв. Децата до 7 години ще влизат безплатно с придружител.

Защитникът Симеон Иванов от днес отново е преотстъпен на втородивизионния „Локомотив” (ГО), където игра и през пролетта. В петък от 18:50 ч. е официалното представяне на отбора на стадион „Ивайло”, като веднага след това е и последната контрола срещу „Литекс”.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)