Изверг трови, корми и обезглавява котки в парк във Велико Търново - velikotarnovo.utre.bg

Изверг трови, корми и обезглавява котки в парк във Велико Търново

20 юли 2018, 17:49 | Velikotarnovoutre

Деца откриват труповете рано сутрин

От три денонощия неизвестен изрод избива животни във великотърновския парк „Колю Фичето” по зловещ и мъчителен начин. Два дни по ред бяха открити по три отровени котки, които умрели по мъчителен начин пред момичетата, които са ги намерили. Отровата била разпръсната до кучешките заграждения, които наскоро бяха ремонтирани и разширени.

Днешният ден обаче преля чашата по жестокост с едно обезглавено и едно изкормено коте, в същия парк. На зловещата гледка с изкорменото коте тази сутрин са се натъкнали деца, а сивчото бил един от кварталните любимци.

Правозащитници са подали сигнал на тел 112, но доколко ще им бъде обърнато внимание, не е ясно. От три дни обаче паркът пустее – майките се страхуват да пуснат децата си свободно заради отровата, която може да е разхвърляна навсякъде.

Живущите обмислят нощни хайки в района, за да спипат изрода. Парк „Колю Фичето” от над 20 години е известен с прозвището „Кучешкия парк”. Кварталците са толерантни към четириногите и се грижат за тях не само в домовете си, но и в градинките и по кварталните заведения. Почти всяко трето семейство отглежда куче и всички тези факти явно дразнят хора с лабилна психика, решили да приложат мерки, присъщи за индивиди, нуждаещи се от специализирана медицинска помощ.Коментари (3)

Потребител
не така
На кого се сърдите,след като тези животни са навсякъде,цапат и мирише след тях?Който иска да се грижи за животно,взема го у тях и полага грижи.А не отвън пред градината.От такива сме на този хал.Тези котки не са изхвърлени,а просто са родили на улицата и от три котенца,са станали безчет.Не бих се учудил,че се постъпва така с тях.Отделно и нанасят доста вреди.Не виждам с какво са повече от другите полезни животни,които са в природата.
20 юли, 22:05 ч.
Потребител
Асен
Ей идиот прост ! От такива като тебе държавата е на това дередже. Тъп,прост селяндур.
Има специално място в Ада за теб и другите като теб. Вдичко ще Ви се върне,само се моля да нямаш деца че предполагам какво възпитание ще им дадеш!!!!
23 юли, 11:37 ч.
Потребител
милостив
Жалкари!
20 юли, 22:02 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета