Изверг трови, корми и обезглавява котки в парк във Велико Търново

Животът

20-07-2018, 17:49

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Деца откриват труповете рано сутрин

От три денонощия неизвестен изрод избива животни във великотърновския парк „Колю Фичето” по зловещ и мъчителен начин. Два дни по ред бяха открити по три отровени котки, които умрели по мъчителен начин пред момичетата, които са ги намерили. Отровата била разпръсната до кучешките заграждения, които наскоро бяха ремонтирани и разширени.

Днешният ден обаче преля чашата по жестокост с едно обезглавено и едно изкормено коте, в същия парк. На зловещата гледка с изкорменото коте тази сутрин са се натъкнали деца, а сивчото бил един от кварталните любимци.

Правозащитници са подали сигнал на тел 112, но доколко ще им бъде обърнато внимание, не е ясно. От три дни обаче паркът пустее – майките се страхуват да пуснат децата си свободно заради отровата, която може да е разхвърляна навсякъде.

Живущите обмислят нощни хайки в района, за да спипат изрода. Парк „Колю Фичето” от над 20 години е известен с прозвището „Кучешкия парк”. Кварталците са толерантни към четириногите и се грижат за тях не само в домовете си, но и в градинките и по кварталните заведения. Почти всяко трето семейство отглежда куче и всички тези факти явно дразнят хора с лабилна психика, решили да приложат мерки, присъщи за индивиди, нуждаещи се от специализирана медицинска помощ.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов