Благотворителен футболен турнир се провежда по инициатива на общинския съветник Желю Желев

Мисия

21-07-2018, 10:08

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

По инициатива на младия общински съветник от ГЕРБ Желю Желев, за втора поредна година днес във великотърновското село Габровци ще се проведе благотворителен турнир по футбол. Освен Желев, организатор на проявата е и кметът на селото Христо Медникаров.

Тази година каузата на спортните ентусиасти е подкрепа за детско отделение на МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов“ във Велико Търново. „Децата са нашето богатство и ние сме длъжни да правим нужното, за да бъдат здрави“, сподели младият общински съветник Желю Желев, който неотдавна стана баща за първи път.

„На място ще бъде поставена урна, където ще се събират средствата. С тях ще бъдат закупени консумативи и материали, които вследствие ще бъдат предадени на д-р Точков, ръководител на Педиатрията в града“, сподели общинският съветник Жельо Желев.

Във футболния турнир се включват отбори на ОД на МВР, Община Велико Търново, Сдружението на кметове на населени места в общината, търговската банка, която спонсорира проявата, „Царевец“- Камен карс, „Феникс“, „Палавите свинчета“ и разбира се миналогодишните победители от „Ла Фурия“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов