Кметове, полицаи и общинари мериха сили в благотворителен турнир в подкрепа на търновската Педиатрия

Мисия

22-07-2018, 00:01

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Над 1200 лв. бяха събрани по време на втория благотворителен турнир по футбол в с. Габровци, организиран от общинския съветник от ГЕРБ Жельо Желев и кмета на селото Христо Медникаров. Със средствата ще бъдат закупени консумативи и материали, в помощ на детското отделение към великотърновската Областна болница.

В надпреварата се включиха  8 отбора. Турнирът бе открит от талантите на детската школа в гр. Дебелец и отбора на МВР. Те се срещнаха в демонстративен мач, при който подрастващите футболисти за малко да надвият.

Включиха се отборите и на Община Велико Търново, на Кметовете (Дичин, Килифарево, Самоводене, Габровци, Вонеща вода, Шемшево, с треньор кметът на Арбанаси), на „Изикредит“, на „Царевец-Камен Карс“, а също атрактивните отбори „Палави свинчета“ и „Ла фурия“.

Финалът беше  между „Ла фурия“  и „Палавите свинчета“, и завърши с резултат 1:0 - победа за миналогодишния шампион, чиито играчи отново вдигнаха купата.

Приза за третото място взе отборът на МВР, който надви „Царевец“ в борбата на малкия финал. В отбора на Общината се включи и самият началник на детското отделение в МОБАЛ д-р Валентин Точков, който е и общински съветник.

Гости на събитието бяха колегите на Жельо Желев и д-р Точков от групата на ГЕРБ във Великотърновския общински съвет - Георги Недев и проф. Михаил Харалампиев. Двамата се включиха в отбора на Общината и подкрепиха благотворителната кауза.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов