Балъков след мача с "Лудогорец": Хубавото е, че накрая оставихме добро впечатление

Спорт

22-07-2018, 09:19

Снимка:

http://etarvt.bg

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Етър падна с 1:0 при гостуването си на "Лудогорец" в първи мач и за двата отбора през новия сезон в Първа лига. Победният за домакините гол падна още в третата минута. Към края на срещата, при дискусионно решение на съдията, на "Етър" не бе дадена дузпа - при удар на Иван Стоянов от фаул топката срещна ръката на Шверчок, която бе опъната, но Никола Попов прецени, че няма основание за нарушение, което бе на линията на наказателното поле.

Класимир Балъков коментира срещата така: „Още преди мача казахме, че отборът ни не е напълно готов във физическо състояние, но аз поздравявам момчетата за характера, който показаха. Защого когато не си подготвен на сто процента трябва да показваш характер и да се превъзмогваш и те днес го направиха. Знаехме, че „Лудогорец” с тези мачове, които изигра в Шампионската лига, в края на мача можеше да бъде поизморен. За наш лош късмет не можахме да използваме този момент.

Не знам там ситуацията с дузпата, най-добре вие можете да кажете дали е имало, или нямало. Но това в последните минути ни бяха шансовете да затворим мача.

За жалост още в началото направихме нелепа индивидуална грешка, която не трябва да се случва. Започнехме много плахо, не знам защо, говорихме си, че няма какво да губим. „Лудогорец” е с една класа над българското първенство. Но тези моменти трябва да се изживеят, да минат през този опит и да видят, че дяволът не е чак толкова черен, за да могат да повярват футболистите в себе си. Хубавото е, че накрая оставихме добро впечатление и направихме една добра основа за следващите седмици.”


 

 


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов