Спипаха шофьор с фалшива италианска книжка

Крими

24-07-2018, 14:35

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Водач с фалшива книжка установиха служители на полицейското управление в Свищов. Вчера при проверка на лек автомобил «Опел Вектра» с австрийски регистрационни табели, управляван от 20-годишен младеж от Павликени, водачът представил на униформените свидетелство за управление по италиански образец. В хода на  проверката е изяснено, че документът е неистински. Той е иззет. По случая е образувано досъдебно производство.

Водач с невалидно свидетелство за управление на автомобил, установиха свищовски полицаи. В събота в 23,40 ч. в крайдунавския град е извършена проверка на лек автомобил «Мерцедес», управляван от 25-годишен мъж от същия град. При проверка на документите на водача, същия представил свидетелство за управление на автомобила, което през 2015 г. е било обявено за откраднато/изгубено и същото е било обявено за невалидно. По случая е образувано досъдебно производство.

119 автомобила и 167 автомобила са проверени при специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, което се проведе на територията на РУ – Свищов и П. Тръмбеш. Съставени са 20 акта по Закона за движение по пътищата, 3 акта по Закона за българските лични документи, 3 акта по наредби на общините и 1 акт по КЗ, наложени са 57 глоби по фиш.

През денонощието полицейските патрули в област В. Търново са проверили общо 397граждани, от които 97 за употреба на алкохол и  199 автомобила, от тях 47 товарни и 2 мотоциклета. Репатрирани са 6 автомобила. Съставени са 64 акта и са наложени 109 глоби по фиш. Заснети са 44 видеоклипа за скорост.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)