"Етър" излиза срещу "Верея" за първа победа - velikotarnovo.utre.bg

"Етър" излиза срещу "Верея" за първа победа

26 юли 2018, 12:26 | Мария Христова
  • Снимка:
    фк Етър

Мачът е утре на стадион „Ивайло”

Първа победа за сезона ще гони "Етър" в новия сезон на елита. След минималната загуба с 1:0 от шампиона в Разград, "виолетовите" имат първо домакинство, като приемат състава на "Верея". Мачът е в петък, 27 юли, от 18:30 ч. на стадион "Ивайло".

"Очакваме да зарадваме нашите привърженици с първа победа. Знаем, че в българското първенство нищо не идва лесно. Ако това стане и с атрактивна игра, която да доведе повече хора на стадиона, това би било отлично и е наша цел. Миналия сезон на мачовете ни идваха 2500 зрители, амбицията ни е сега те да станат 4000. Девизът ни от пролетта "Един за всички, всички за "Етър" остава валиден, разчитаме на великотърновската общественост да ни подкрепя във всеки един мач! Търсим съмишленици, защото трябва да сложим фундамента на възраждането на великотърновския футбол", призова главният мениджър Красимир Балъков.

Добрата новина е, че всички са здрави и на линия. Защитникът Артьом Артюнин тренира пълноценно, най-новите Флорент Боджадж и Жилсон Варела вече навлизат във форма. Така Красимир Балъков ще може да избира измежду 20 имена групата от 18 футболисти за мача.

Билетите за мача вече са в продажба в офиса на клуба. Те са по 8 лв., а за пенсионери и ученици - по 4 лв. В петък паркингът пред стадион „Ивайло“ трябва да бъде освободен от коли от 8 ч. сутринта, а входовете за мача ще бъдат отворени от 16:30 ч. Двете каси пред стадиона също отварят от 16:30 ч. От „Етър“ припомниха, че влизането на стадиона става срещу личен документ, а децата трябва да са с придружител, както и със специална декларация, която може да се намери в сайта на клуба и на касите.

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета