GOLOKA FESTIVAL започва днес край Лясковец

Велико Търново Лайф

03-08-2018, 08:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Утвърдени и нови имена в хип-хопа участват в двудневната проява

Днес и утре, 4 август, в близост до Велико Търново – на голямата поляна до Петропавловския манастир край Лясковец ще се проведе първото издание на GOLOKA FESTIVAL. В най-новият хип-хоп фестивал у нас участие ще вземат, както пионерите на родната сцена, така и най-актуалните имена в жанра. Няма да липсват и международни участници, както и задължителните елементи от любимата култура – графитите, брейк танците и диджеите.

 

Организаторите на събитието от GOLOKA с любезната подкрепа на община Лясковец и звукозаписна компания ZANIMATION, подготвят още различни развлекателни и образователни уъркшопи водени от професионалисти, които ще се проведат през двата дни на фестивала. Ще има и семинари, а под голяма шатра е предвидена fun зона за всички майстори на джагата и още куп приятни изненади. За удовлетворяване на всички вкусови предпочитания на гостите, организаторите са предвидили различни щандове с вегетарианска и традиционна кухня.

 

GOLOKA FESTIVAL се придържа към идеята, че основната цел на изкуството е да приобщава и да обединява хората и има амбицията да направи събитието традиционно и ежегодно. Събитие с подобен лайн-ъп трудно ще бъде забелязано на друго място.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов