Срещу детски пюрета помагаме у нас да се раждат още желани деца

Мисия

11-08-2018, 08:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Проявата се реализира от Фондация „Искам бебе”

Всички млади семейства от Велико Търново и региона могат да се възползват от възможността, която предлага Фондация „Искам бебе” – да купят изгодно вкусна и полезна храна за своите малчугани, като едновременно с това съдействат за каузата у нас да се раждат повече желани деца.

Алтернативният начин за борба с демографската криза е по инициатива на дарителите Ласко Лазаров и баронеса Рени Фон Бехтолшайм, част от Малтийския орден. Техните добри сърца ги отвели към неправителствената организация, която от години успешно се бори срещу репродуктивните проблеми в страната. Двамата благодетели са предоставили десетки стекове със здравословни бебешки пюрета за деца на 4, 8 и 12 месеца.

Един стек от 6 бурканчета, фондацията предлага за 5 лева, а събраните средства постъпват във фонда, който вече е подпомогнал процедурите на стотици двойки с репродуктивни затруднения в страната, чиито домове днес са огласени от детски смях и радост.

„Защо? Защото творите добро и ставате един от всички, сбъдващи мечтата, която вие вече сте осъществили, а според статистиката 200 000 двойки в България не са. Към кого да се обърнете? Координаторът за Велико Търново и региона Вероника Михайлова ще ви съдейства – обадете се на 0886 801 309”, призовават от неправителствената организация.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов