Утре ще са ясни победителите в турнира в памет на Трифон Иванов

Спорт

14-08-2018, 18:14

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Водачите в групите се срещат на финала от 11:30 часа

Днес и утре стадион „Ивайло“ е домакин на третото издание на турнира в памет на Трифон Иванов. Участват шест отбора, разделени в две предварителни групи. В първа група са Лeвcки” (София), „Чepнoмopeц 1919” (Бypгac) и „Лoкoмoтив” (Г. Оряховица). Във втора група борбата стартираха „Етъp ВТ”, ЦСКА (София) и „Бepoe”.

Надпреварата тази сутрин започна с двубоите Чepнoмopeц 1919”/Бургас/- „Лoкoмoтив” /Г. Оряховица/ и „Етъp ВТ“- „Бepoe” /Стара Загора/.
Малките „акули“ се наложиха над „железничарите“ с 2:1, като и трите гола паднаха до почивката. Стоян Вълчев откри резултата в 20- ата минута за бургазлии, Георги Дачев изравни за горнооряховчани три по- късно, а в 30- ата Димитър Кирилов оформи крайното 2:1.

В другата група „виолетовите“ и беройци не излъчиха победител, завършвайки 0:0. През второто полувреме етърци имаха превъзходство и създадоха няколко добри голови възможности, но не успяха да реализират. Пропуски направиха Тонислав Дончев и Радослав Найденов.
От 15:30 ч. Лeвcки” /София/ победи „Чepнoмopeц 1919” с 4:1, а ЦСКА се наложи над „Бepoe” с 3:2. От 18:30 часа са срещите: „Локомотив“- „Левски“ и „Етър ВТ“- ЦСКА.

По реда на крайното класиране в двете групи ще бъдат оформени двойките за утрешните мачове от програмата. Третите отбори в класирането играят за 5-6 място, вторите за 3-4 от 9:30 часа. Победителите в групите се срещат на финала утре от 11:30 часа, веднага след него ще бъдат отличени призьорите. За първо, второ и трето място са предвидени купи и медали. Със специална статуетка ще бъде награден най- добрия защитник. Разходите на участващите отбори за нощувки, храна, медицински надзор и съдийски такси се поемат от съорганизаторите- Община В. Търново и БФС.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов