Три акции за четири дни организираха от Градския ученически парламент в Търново

Велико Търново Лайф

15-08-2018, 09:48

Снимка:

Градски ученически парламент

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Проявите бяха по случай Деня на Младежта

Три акции по случай  Международния ден на младежта организираха от Градски ученически парламент. Първо по рода си Неон парти се проведе в Пиано – бар „Плей“. Обособени кътове за рисуване с неонови бои посрещаха гостите на събитието, а организиторите бяха подготвили светещи гривни за всички.

Превърналата се в традиционна акция  „Водна битка“ се проведе пред Галерия „Борис Денев“, където всички желаещи успяха да се разхладят в летните жеги със специално напълнени балони с вода.

Кулминацията на честванията бе грандиозен концерт под наслов „Вечер на младите таланти“ организиран съвместно с Вокално студио за любители „ЦеЛи“ и неговият ръководител Цветин Кръстев. В концерта взеха участие много таланти от града и страната. Бени Калчева, Дара Пелтекова, Ивета Петрова, Анна Христова, Ивана Евтимова, Цветин Кръстев и Деница Дончева плениха всички с изпълненията си. Гала Ботева и Симона Захариева омаяха всички с дуетните си песни, а вечерта завърши с  невероятното изпълнение на Гергана Стоянова и Илиян Калинов. Организаторите се зарекоха, че ще повторят концерта отново на пролет, защото младите таланти трябва да се подкрепят.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)