Цветан Цветанов се срещна с кметове на 15-те села в община Свищов

Мисия

15-08-2018, 15:46

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

През септември започва преасфалтиране на улици в Свищовско с половин милион от държавата

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна в Свищов с кметове на 15-те села в общината. На срещата, инициирана от местните управници, присъстваха кметът на Свищов Генчо Генчев, великотърновският му колега Даниел Панов и председателят на Общински съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов.

По време на срещата кметът Генчо Генчев подчерта, че Община Свищов среща огромна подкрепа от правителството, от Цветан Цветанов и от народните представители от ГЕРБ, както и от председателя на НСОРБ Даниел Панов. По думите на Генчев, никога в свищовските села не са инвестирани толкова средства, както при управлението на премиера Бойко Борисов.

Зам.-председателят на ГЕРБ изтъкна, че стабилността на държавата в момента позволява проблеми, натрупвани с години, да се решават. „Правим всичко това за гражданите. Нашата работа, като техни избраници, е да сме полезни“, коментира Цветанов.

По време на разговора Георги Георгиев, който шести мандат управлява село Морава, заяви, че през всичките тези години не е виждал такава грижа от страна на държавата.

През септември в свищовските населени места започва преасфалтиране на улици, за което ще се вложат 500 000 лева, отпуснати от държавата. 200 000 лева пък са за ремонти в самия град, като за рехабилитация на улици в общината правителството одобри общо 700 000 лв.

„Други 200 000 лв. са отпуснати за подмяна на водопреносната мрежа в с. Хаджидимитрово, където повече от 20 години хората страдат от безводие“, каза кметът на населеното място Емил Тодоров. Той и колегите му предадоха благодарност от името на жителите в 15-те села, които по-рано са тънели в забвение.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)