Скерлев се завръща за предстоящия мач на „Етър“ срещу „Ботев“ (Враца)

Спорт

16-08-2018, 16:42

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Балъков: „Познаваме се добре с „Ботев”, чака ни емоционален мач”

Иван Скерлев се завръща в групата за предстоящия мач на „Етър“ в Монтана срещу „Ботев“ (Враца), след като наказанието му изтече. За двубоя етърци няма да могат отново да разчитат на контузените Венцислав Василев и Яни Пехливанов.

„Подготовката за мача с „Ботев” (Враца) протича нормално, като се изключи липсата на контузените Венци Василев и Яни Пехливанов. Няма да можем да ги използваме, но в строя се завръща Иван Скерлев. Засега всички останали са в добро състояние.

Наясно сме, че особено сред победата на врачани над „Септември” ни чака зареден с енергия и емоционален двубой. Ние си разчитаме на нашата стратегия и начин на игра и се надяваме това, което досега сме показали, да го задържим и да направим крачка напред и да се поздравим евентуално с успех в Монтана. Това би било добре преди следващото ни домакинство срещу „Левски”.

Но най-важното е футболистите да показват това, което изискваме от тях и което те могат и са го показвали неведнъж. Искаме да направим един добър мач, да направим спектакъл и да покажем, че отбори, които са били във Втора лига, също могат да играят на ниво, подходящо за елита.

В този мач няма фаворити, може да се случи всичко. Всичко е въпрос на ден, на мотивация, на шанс, на малко късмет. Познаваме се много добре и футболисти, и треньори, няма с какво да се изненадаме. Нека хората, които дойдат на стадиона, да почувстват една добра атмосфера, да видят емоционален мач и нека победи този, който заслужава”, заяви главният мениджър на „виолетовите“ Красимир Балъков.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов