Лекция на Елеазар Хараш за важните неща в живота тази вечер в Търново

Животът

18-08-2018, 09:00

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Елеазар Хараш / Петьо Йорданов / е получил своето духовно име от Учител Петър Дънов

Лекция на Елеазар Хараш за важните неща в живота ще се проведе тази вечер от 20 ч. в пространството около паметник Асеневци във Велико Търново. Лекцията ще е около 30 мин., след което присъстващите ще могат да задават въпроси, на които Елеазар Хараш ще отговаря пред гостуващата публика. 
След събитието, Книжарница Портал12 ще работи до 00.00 ч. с основна цел - комуникация между гостите.
Елеазар Хараш е един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътят към Истината.

Елеазар Хараш е получил своето духовно име от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността, с основен акцент - търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. За Елеазар Хараш Бог е по-дълбок от реалността, а щастието е наказание и погрешна цел.

Елеазар Хараш издава на български език книгите по именития белгийски драматург и мистик от 19-и век - Морис Метерлинк. Изследовател на Египетската цивилизация, на древните народи на Атлантида, както и на животът и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов