Три малолетни момчета убиха любимото куче на дряновци

Крими

24-08-2018, 09:36

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Келешите ритали животното, докато издъхне в адски мъки

Три момчета на 10 г. и 8 г. са убили по изключително жесток начин бездомно куче в Дряново, което целият град познава и обича. „Трите изчадия Денислав, Николай и Калоян са убили по жесток и мъчителен начин дружелюбното и обичано от всички куче в Дряново! За цялата си вярност, доброта и обич към хората кучето получи най-чудовищната смърт като отплата!” – сигнализира в групата „Помощ за животните – Велико Търново” Руслана Попова. Постът и веднага предизвика гневните реакции на стотици дряновци.

„Израснал съм с това куче. Няма човек в района, който да не го познава и да не знае колко добро беше. Това не са деца, а абсолютни дебили, каквито са и тези, дето са ги направили. Нека да видят за каква паплач става въпрос.” – гневи се Светлин Тачев.
Георги Макавеев пише: „Добре, че беше най-дружелюбното куче в града, с което аз също израснах. Ако беше някое злобно куче, което би се защитило, нямаше да са толкова смели. А това не е поредният уличен пес, това е вярно куче, което ме е изпращало до вагонния завод като малък, в най-голямата тъмница, без дори да дочака награда, и без значение, че често го давеха други кучета заради тази постъпка. Тези деца някой ден ще обикнат нещо истински, и ще им бъде отнето така, както те отнеха живота на това достойно животно. Срам за вас е меко казано.”



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов