Фестивал „Конска сила- 2018” организират в Дряновско

Велико Търново Лайф

25-08-2018, 14:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Гостите ще могат да избират между български, тайландски, английски и индийски ястия

Група ентусиасти от различни националности организират атрактивния фестивал „Конска сила – 2018” в близкото до Дряново село Гостилица Тази година каузата на фестивала е в популяризирането на новоизгряващи рок групи и български таланти, както и на малко познати в България спортове като крикет и конни състезания по издръжливост.

Организаторите са поканили три страхотни групи за вечерния рок концерт- No LimiTT ( Севлиево ), Blues Traffic ( Пловдив ) и Nana and the Gang от София. Участие ще има и едно прекрасно младо 14- годишно момиче- Джулиана, което дава заявка бляскаво бъдеще на рок сцената.
Следобедните часове ще дадат възможност на местни групи – български и чуждестранни, да забавляват посетителите.
След успеха на миналогодишното издание, желанието на организаторите тази година е да изненадат гостите с нови и още по- интересни игри за деца и възрастни като “ Бързи, смели, сръчни” със състезатели-охлюви, стрелба с лък, мини голф, яздене на пони, надуваем замък, конкурс за най-интересен детски костюм, състезание за най- добро породисто и непородисто куче. Англичани- доброволци са подготвили много забавни игри като Tug of War, Tin Can Alley, Bat a Rat, Welly Wanging. Състезателна игра ще има и за любителите на бирата.
Разнообразно предлагане ще има и при храната и напитките. Гостите ще могат да избират между български, тайландски, английски и индийски ястия.
Фестивалът ще се проведе на 01.09.2018г. в с. Гостилица.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов