Свищов се включва в Световния ден на почистването

Мисия

25-08-2018, 16:00

Снимка:

община Свищов

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На всички участници в кампанията ще бъдат осигурени чували и ръкавици

На 15.09.2018 г. /събота/ България ще се включи в Световния ден на почистването, заедно с милиони доброволци от 150 страни. 
И тази година искрено се надяваме жителите на община Свищов да са сред най-активните в доброволческата акция „Да изчистим България заедно!“, която ще се проведе съвместно с най-голямата гражданска инициатива в света – World Clean Up Day 2018.

Във връзка с инициативата, Община Свищов е подготвила прецизна организация и всички желаещи могат да се включат, като почистят прилежащите територии около своите домове или обществени места по свой избор.

В срок до 11.09.2018 г. /вторник/ в стая 33 на Община Свищов можете да заявите своето желание за участие, като посочите лице за контакт, брой участници в мероприятието и район, който ще почиствате. На всички участници в кампанията ще бъдат осигурени чували и ръкавици, предоставени от партньорите ни от „ЕКО ПАРТНЪРС БЪЛГАРИЯ“ АД. Събраните отпадъци трябва да бъдат поставяни до обществените съдове за смет, след което ще бъдат извозени от сметосъбираща техника.

За повече информация по въпросите за кампанията, може да се обръщате към директора на дирекция АПИОУПЕВ Стоян Парашкевов – тел.: 0631/ 68 144.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов