От утре възстановяват движението край Царевец

Мисия

31-08-2018, 19:08

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В посока от центъра към пл. "Цар Асен I" трафикът ще преминава по ул. „Иван Вазов“ и ул. „Читалищна“

От утре ще бъде възстановено движението покрай крепостта Царевец във Велико Търново, съобщи кметът на общината инж. Даниел Панов. Той днес провери ремонтните дейности по ул. „Иван Вазов“ . Вече е сменен старият 60-годишен водопровод и локалните отклонения в участък от началото на улицата до района на Катедралния храм „ Успение Богородично". Изпълнителите са уверили, че до края на деня ще асфалтират изкопаните участъци, а вечерта улицата ще бъде измита. Утре сутрин движението на всички автомобили и автобуси в посока Царевец и обратно ще бъде възстановено. 
В посока от центъра към пл. "Цар Асен I" трафикът ще преминава по ул. „Иван Вазов“ и ул. „Читалищна“. Това се налага поради предстоящата смяна на водопроводите в останалата част на ул. „Иван Вазов“ - от Катедралния храм до читалище „Надежда“. В обратна посока се възстановява нормалното движение по ул. „ Св. Климент Охридски“ и ул. „ Николо Пиколо“. 
От утре сутрин автобуси с номера 5,20,40,50 и 110 ще се движат по обичайните си маршрути.
През есенния сезон при подходящи метеорологични условия ще бъде извършено цялостно асфалтиране на ул. „Михаил Кефалов“ и ул. „Читалищна“. През пролетта същото ще бъде сторено и с улиците „Иван Вазов“ и „Велчо Джамджията“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов