Учебна евакуация и демонстрация на техника организират пожарникарите в Горна Оряховица

Животът

08-09-2018, 12:00

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Мероприятията са посветени на Седмицата на пожарната безопасност

Редица мероприятия организират огнеборците от Горна Оряховица по повод Седмицата на пожарната безопасност 10-14 септември.

В понеделник и на 12 септември от 9,30 ч. до 12 ч. приемна за граждани ще има в Регионалната служба в железничарския град на ул. Стоил Войвода № 3.

 

Следващата проява е „Ден на отворените врати” в Пожарната с демонстрации на възможностите за извършване на оперативни действия и разясняване на мерките за пожарна безопасност. Същият ден – на 11 септември, от 10 ч. ще се проведе и демонстрационно занятие във фирма за съхранение на технически газове „СИАД“ гр. Горна Оряховица.

Проиграване на учебна евакуация и демонстрация на пожарна техника ще направят огнеборците в ДГ „Ален Мак“ на 13 септември от 10 ч.

 

Изложбата на детски картини на тема „С очите си видях бедата”ще е в понеделник от 10 ч. в залата на Регионалната пожарна служба в Горна Оряховица.

 

Събрани са и средства за дарителската кампания в помощ на децата на загиналите при изпълнение на служебния дълг служители от ГДПБЗН.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов