"Турнетооо" гостува на 16 септември в Горна Оряховица

Велико Търново Лайф

11-09-2018, 10:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Водещи на събитието ще бъдат Атанас Михайлов и Люси Иларионов

Тази година събитието на есента ще бъде националното турне на младите поп изпълнители „ТУРНЕТООО”. То ще премине през 15 града в Северна България, включително Горна Оряховица. Събитието ще се проведе между 10 и 24 септември, като за Горна Оряховица датата е 16 септември.

Турнето стартира днес от Видин, след което ще последват Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Севлиево, Горна Оряховица, Търговище, Разград, Шумен, Добрич, Силистра, Русе, Свищов и Козлодуй.

„ТУРНЕТООО” събира на една сцена няколко от младите артисти на България, между които Ice Team ft. Martinna, ANI HOANG, ARTI, Невена Пейкова, CHOKO и TOMETO. Водещи на събитието ще бъдат Атанас Михайлов и Люси Иларионов. Освен тях на сцената със специална хореография ще участва и група „Ви Ес Денс”.

Концертът в Горна Оряховица ще започне от 19.00 ч. на пл. „Георги Измирлиев“. Входът е свободен.

„ТУРНЕТООО” има за цел да допринесе за културния живот във всеки един от градовете и да обедини жителите му на централните площади. Буря от емоции очакват зрителите, които ще присъстват на зрелищните спектакли. Всички изпълнители са подготвили специални миксове с най-големите си хитове. В някои от градовете ще има и гост изпълнители, които феновете добре познават.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов