Габровската библиотека с подарък за учениците

Животът

12-09-2018, 07:00

Снимка:

община Габрово

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На 13 и 14 септември ще издава безплатно читателски карти

Регионална библиотека „Априлов–Палаузов“ – Габрово обявява 13 и 14 септември 2018 г. за дни за безплатно издаване на потребителска карта за библиотечни услуги за всички ученици по повод първия учебен ден и началото на новата учебна година.

Регистрацията ще се извършва в Детски отдел ( за лица до 14 години) и в основната сграда на гише „Регистрация“ (за лица от 14 до 18 години) от 9.00 до 18.15 часа след представяне на документ за самоличност. Децата и юношите от 6 до 14 г. се записват с ученическа карта и документ за самоличност на законния представител (родител, настойник). Децата до 6 години ползват библиотечните документи или услуги посредством законния представител, представил лична карта/паспорт.

Напомняме, че всички регистрирани потребители могат да ползват безплатно образователния портал „Уча.се“.  Платформата „Уча.се“ е с огромен брой регистрирани ползватели и почти няма нужда от представяне, утвърдена е сред учениците като предпочитан метод за подготовка за училище, благодарение на разбираемото и интересно представяне на уроците.

Българският образователен портал „Уча.се“ е номиниран от МОН и Националната комисия на ЮНЕСКО в България за Световната награда на ЮНЕСКО за ефективно използване на информационните и комуникационни технологии в сферата на образованието.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов