Красимир Балъков: "Етър" се изправя пред силен противник в лицето на "Берое"

Спорт

19-09-2018, 11:43

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Всеки продаден билет ще върви с безплатен юбилеен брой на вестник "Футбол"

Очаквам атрактивен мач с "Берое", в който мисля, че можем да постигнем успех. Нека публиката бъде 12-тия човек на терена, нека да ни подкрепи и да дадем настроение, и заряд за предстоящите празници. За това призова в сряда главният мениджър на ФК "Етър" Красимир Балъков по повод предстоящия мач на виолетовите с ФК "Берое"(Стара Загора) на 21 септември на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Балъков определи противника като изключително сериозен, като здрав отбор с качества и футболисти с амбицията да се борят на върха, с млад и перспективен треньорски щаб. "За нас срещу "Берое" всичко е успех, без загубата", заключи той и допълни, че не може да прогнозира дали виолетовите ще ги надиграят, но ще се опитат да ги надхитрят.

По отношение на спортно- техническата форма на "Етър", Балъков уточни, че всички играчи са здрави, а конкуренцията е значително по-добра от началото на първенството, което пък дава по-богат избор за стратегията за срещата. "В нашия отбор вече е налице израстване. Но трябва да затвърдим този процес със сериозен противник, какъвто е "Берое".

Очаква се пристигналият от "Барселона" Аласана Мане, който още е в подготвителен период, също да влезе на терена на определен етап", коментира Балъков.

Изпълнителният директор на тима Страцимир Тинчев съобщи, че с всеки закупен билет, зрителите ще получават безплатно и по един юбилеен брой на вестник "Футбол", който се списва от спортния журналист Ангел Гантцаров. Вестникът включва актуална информация за целия състав на "Етър", програмата на Първа футболна лига за есенния сезон, както и най- силните моменти и любопитни факти от изминалото футболно лято.

Тинчев уточни, че едната билетна каса ще заработи още в 10 часа сутринта, а тази от северната страна на стадиона- от 15,30 часа, като билетите ще са съответно с цени от 4 и 8 лева. Началният час на мача е 17,30 ч. Тинчев и Балъков призоваха отново феновете да вземат на стадиона още приятели, както и поканиха търновци семейно да дойдат на трибуните, за да подкрепят любомия отбор.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов