Един надрусан и двама без книжка зад волана спипа полицията за денонощие в областта

Крими

21-09-2018, 09:19

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Мъжът, употребил амфетамин, е в ареста

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на полицейското управление в Г. Оряховица.  Вчера сутринта при проверка на лек автомобил «КИА» в железничарския град, управляван  от 31-годишен мъж от В. Търново е установено, че водачът е седнал зад волана след употреба на наркотични вещества. При проверка с техническо средство, апаратът е отчел положителна реакция на амфетамин. На водача е взета кръвна проба за химичен анализ. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство. 

Двама неправоспособни водачи, установиха служители на РУ – Стражица и П. Тръмбеш. Вчера следобед в с. Кесарево е извършена проверка на лек автомобил «Фиат», управляван от неправоспособен  50-годишен водач от с. Лом Черковна. В хода на проверката водачът е представил на проверяващите неистинско свидетелство за управление на автомобил, образец от Португалия.

Същата вечер в П. Тръмбеш е извършена проверка на лек автомобил «Опел», управляван от 38-годишен мъж от с. Раданово. В хода на същата е установено, че водачът е седнал зад волана, без да притежава необходимото свидетелство за управление на автомобила и в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По двата случая са образувани бързи производства.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов