Един надрусан и двама без книжка зад волана спипа полицията за денонощие в областта - velikotarnovo.utre.bg

Един надрусан и двама без книжка зад волана спипа полицията за денонощие в областта

21 септември 2018, 09:19 | Мария Христова
  • Снимка:
    velikotarnovo.utre

Мъжът, употребил амфетамин, е в ареста

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на полицейското управление в Г. Оряховица.  Вчера сутринта при проверка на лек автомобил «КИА» в железничарския град, управляван  от 31-годишен мъж от В. Търново е установено, че водачът е седнал зад волана след употреба на наркотични вещества. При проверка с техническо средство, апаратът е отчел положителна реакция на амфетамин. На водача е взета кръвна проба за химичен анализ. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство. 

Двама неправоспособни водачи, установиха служители на РУ – Стражица и П. Тръмбеш. Вчера следобед в с. Кесарево е извършена проверка на лек автомобил «Фиат», управляван от неправоспособен  50-годишен водач от с. Лом Черковна. В хода на проверката водачът е представил на проверяващите неистинско свидетелство за управление на автомобил, образец от Португалия.

Същата вечер в П. Тръмбеш е извършена проверка на лек автомобил «Опел», управляван от 38-годишен мъж от с. Раданово. В хода на същата е установено, че водачът е седнал зад волана, без да притежава необходимото свидетелство за управление на автомобила и в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По двата случая са образувани бързи производства.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета