Общината и Ротари клуб възстановяват до ноември 2019 г. залата на Военния клуб

Мисия

21-09-2018, 09:58

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Инж. Даниел Панов връчи на Росен Великов специален медал с кръста за Независимостта

Благотворителна акция за изготвяне на технически проект за ремонт на голямата зала на Военния клуб във Велико Търново се проведе по инициатива на местната организация на „Ротари клуб” и на Общината. Събитието бе част от проявите, посветени на 80-годишнината на организацията.

На базата на техническия проект Община Велико Търново ще финансира строителните дейности, необходими за цялостния ремонт. Кметът инж. Даниел Панов и президента на „Ротари клуб” Росен Великов си поставиха  цел залата да бъде готова до 18 ноември 2019 година, когато се навършват 85 години от завършването на строителството на Военния клуб.
Кметът благодари на всички общественици от „Ротари клуб” за активната благотворителна дейност през годините и за подкрепата на важни за Велико Търново каузи и проекти в редица обществени сфери – образование, здравеопазване, социални дейности, култура и туризъм, опазване на историческото наследство.

„Ротари клуб” има безспорен принос и голяма роля за съвременното развитие на Старата столица. Сигурен съм, че заедно ще продължим да работим за още по-доброто бъдеще пред Велико Търново.” – подчерта Даниел Панов.
По случай 80-годишнината на „Ротари клуб” той връчи на Росен Великов специален медал с кръста за Независимостта - реплика на царското отличие от 1909 година, както и Старопрестолна грамота.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов