Благотворителна хоротека набира днес средства за лечението на четирима нуждаещи се

Велико Търново Лайф

23-09-2018, 12:33

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Красимира Горанова, Йордан Петров, Александър и Тихомира от Павликени имат нужда от помощ

В навечерието на традиционния есенен панаир в Павликени благотворителна хоротека ще събира средства за лечението на четирима младежи с тежки диагнози. „Това са Красимира Горанова, Йордан Петров, Александър и Тихомира, наши приятели от малкия град”, сподели за Общинското радио Десислава Йорданова от екипа на организаторите.

По нейни думи, събитието цели да събере възможно най-много благодетели в рамките на градския празник. „Напоследък ни заливат лоши новини, искаме да провокираме тези хора да се отърсят от ежедневието, да се забавляват в рамките на един-два часа и да отворят сърцата си”, допълни Йорданова.

В инициативата ще се включат фолклорни състави от областта, граждани, които ще поднесат домашни пити и сладки, а за музиката ще се погрижи DJ Мартин Коев. Желаещите да се хванат на хорото могат да го направят като на място закупят специален стикер на символичната цена от 3 лв.

Събраните приходи ще бъдат предоставени за лечението на нуждаещите се, уточняват още организаторите.

„Нека излезем заедно, да разлюлеем площад „Свобода” и да покажем, че обикновените хора са с големи сърца”, призова Десислава Йорданова.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов