Над 100 деца се включиха в спортния празник, организиран от Ева Майдел и Младежи ГЕРБ

Мисия

26-09-2018, 11:38

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Малки и големи се забавляваха с игри на федербал и фризби

Над 100 деца  спортуваха, рисуваха и играха в парк „Дружба“ на спортния празник, който се организира съвместно от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел и общинския съветник от ГЕРБ Георги Недев и се осъществява с подкрепата на община Велико Търново.

„За мен е изключително удоволствие да бъда част от този празник, в който виждам толкова усмихнати деца, които заразяват със своята енергия и дух за победа. Радвам се, че имам възможността да подкрепя кампанията и заедно с младежите от МГЕРБ Велико Търново да популяризираме ползите от активния начин на живот.“ Това заяви българският евродепутат Ева Майдел, която има информационен офис във Велико Търново и осъществява редица инициативи в областта.

Малки и големи се забавляваха с игри на федербал и фризби и премериха сили в състезанията с ролери и колелета. В различните щафетни игри пък, децата показаха какво е отборен дух и колко е важно да се оказва подкрепа, за да бъде постигнат всеобщ успех.

Инициативата бе посветена на Европейската седмица на мобилността – една кампания на Европейската комисия, която цели да привлече внимание към проблемите на мобилността и да ангажира повече хора с дейности, които спомагат за подобряване на общественото здраве и качеството на живот.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов