Започна ремонт на бъдещото полицейско управление в Елена

Мисия

28-09-2018, 09:58

Снимка:

областна дирекция на МВР

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Сградата на бившата детска градина бе безвъзмездно предоставена от общината

Дадоха старт на ремонтните дейности по сградата на бившата детска градина в гр. Елена, която миналата година бе безвъзмездно предоставена от община Елена за нуждите на местното полицейско управление. От години се полагаха неимоверни усилия да се намери нова сграда за полицейските служители в Елена. Най-после усилията на ръководството на Областната дирекция във В. Търново се увенчаха с успех и днес директорът на ОДМВР – В. Търново старши комисар Димитър Машов, кметът на община Елена инж. Делян Млъзев, собственикът на фирмата изпълнител, началникът на полицейското управление гл. инсп. Тодор Тодоров дадоха официален старт на ремонтните дейности.
Сегашната сграда на полицейския участък е бивш конак и е на повече от 100 години. Никой не може да каже със точност кога е била построена, но от дълго време е обявена за негодна и опасна.
По договор ремонта на новата сграда трябва да приключи в рамките на около 115 календарни дни.  Изпълнители и възложители си пожелаха в началото на лятото да се поздравят с една обновена и приветлива сграда, в която полицейските служители ще вършат с удоволствие задълженията си и ще посрещат жителите на балканския град. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов