Голово шоу и равен резултат 4:4 в срещата на ветераните от „Академик” (Свищов) и „Левски” (София)

Спорт

01-10-2018, 09:41

Снимка:

община Свищов

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Спортната изява бе част от програмата за празниците на Свищов

Ветераните на „Академик” и „Левски” завършиха при равен резултат 4:4 срещата помежду си. Мачът се игра на стадион „Академик” и бе част от програмата, организирана от Община Свищов за тазгодишните празници.

Двата отбора подариха на публиката истинско голово шоу с осем попадения. За домакините два пъти се разписа Георги Любенов, а по едно попадение отбелязаха Венцислав Личев и Евгени Маринов.

Срещата между двата тима събра легенди във футбола от близкото минало. Гости на събитието бяха председателят на Общински съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов, зам.-кметът и президент на ОФК „Академик” Борислав Замфиров, бившият футболист на „Академик” и почетен гражданин на Свищов Валентин Михов и председателят на Зоналния съвет на БФС – Велико Търново Бончо Генчев.

Във връзка с организираната среща плакети бяха връчени на кметът Генчо Генчев, заместникът му Борислав Замфиров, на д-р Кристиян Кирилов, както и на дългогодишния капитан на „Академик” Станимир Проданов и на спортния деятел Николай Константинов.

За цялостен принос в развитието на футбола в България и община Свищов бяха наградени Валентин Михов и Бончо Генчев.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов