Две жени и мъж, седнали пияни зад волана, установи полицията за денонощие

Крими

01-10-2018, 10:28

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Едната дама преспала в ареста

Трима водачи, употребили алкохол са установени за денонощие на територията на Областната дирекция на МВР във В. Търново. В събота в 02,15 ч. на ул. „В. Левски“ в областния град е извършена проверка на лек автомобил „Ситроен“, управляван от 18-годишна жена от с. Първомайци. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,34 промила алкохол. Тя е отказала кръвна проба. Задържана е с полицейска мярка до 24 часа.

Същата вечер в Свищов е била извършена проверка на лек автомобил „Волво“, управляван от 26-годишен мъж от гр. Белене. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,85 промила. Той също е отказал кръвна проба. В хода на проверката е установено, че водачът е седнал зад волана без необходимото свидетелство за управление на автомобила и в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.

В хода на специализирана полицейска операция в гр. Елена е била извършена проверка на лек автомобил „Фиат“, управляван от 19-годишна жена от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,25 промила. Тя е отказала кръвна проба. По трите случая са започнати бързи производства. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов