Спипаха 22 – годишна да превозва незаконна дървесина с нерегистриран автомобил

Крими

03-10-2018, 09:09

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Двама водачи с нерегистрирани коли преспаха в ареста

Бързо производство за нерегламентиран превоз на незаконно добити дърва за огрев с нерегистриран автомобил е започнато в РУ – Павликени срещу 22-годишна жена от гр. Сухиндол. Вчера следобед, след сигнал от горски стражар в с. Коевци е извършена проверка на товарен автомобил «Опел Комбо», управляван от 22-годишна жена от гр. Сухиндол. В хода на проверката е установено, че возилото не е регистрирано по установения ред, а водачът не притежава необходимите документи за превоз и контролна горска марка на дървесината. Дървата са иззети. По случая е започнато бързо производство.

Още два нерегистрирани автомобила са установени през денонощието на територията на област В. Търново. Вчера следобед в с. Ресен е извършена проверка на лек автомобил «Нисан», управляван от 36-годишен мъж от с. Иванча. В хода на проверката е било установено, че автомобилът не е регистриран по съответния ред. Водачът е задържан с полицейска мярка до 24 часа.

Същия следобед в областния град е извършена проверка на товарен автомобил «Пежо», управляван от 46-годишен мъж от гр. София. В хода на проверката е установено, че возилото не е регистрирано по установения ред.  Водачът е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По двата случая са образувани бързи производства.         



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов