Проф. Любомира Попова участва в Националните дни за учене през целия живот

Мисия

04-10-2018, 12:31

Снимка:

областна администрация

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Пловдив е домакин на четвъртото издание на форума

Областният управител проф. д-р Любомира Попова участва в четвъртото издание на Националните дни за учене през целия живот, които се провеждат в Пловдив. Събитието бе открито от заместник-министъра на образованието и науката Таня Михайлова.  
В програмата на форума са включени Национален заключителен форум, свързан с Електронната платформа за учене на възрастни в Европа, Изложение на институции и организации за учене на възрастни и церемония за връчването на годишните награди в сектора за учене на възрастни. Националните дни за ученето през целия живот се осъществяват по проекта "Националните координатори в изпълнение на Европейската програма за учене на възрастни". Финансирането е с подкрепата на програмата на Европейския съюз в областта на образованието, обучението, младежта и спорта "Еразъм +". 
Популярността на Дните за учене през целия живот се увеличава всяка година. Доказателство и за утвърждаващия се европейски облик на събитието е заявеният още през 2017 г. интерес за участие от представители на националните координатори за учене на възрастни от други европейски държави. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов