Хулиган, плюл по полицаи и уринирал пред полицейското управление в Търново, отнесе условна присъда

Крими

10-10-2018, 09:38

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Подсъдимият се споразумял с прокуратурата

Мъж, плюл и обиждал полицаи, след което уринирал пред полицейското управление във Велико Търново, отнесе условна присъда от 3 г. след постигнато споразумение с прокуратурата.

Хулиганът бил безработен и с основно образование. На 26.02.2017 г. в град В. Търново, на ул. „Бачо Киро"№ 7, пред сградата на полицията в старата столица обиждал трима полицейски с думите „Боклуци, полицаите сте боклуци, помияри такива", „Помияри, вие сте боклуци и простаци", "Дайте ми цигара, ще ви еба майката, педали", плюел ги с алкохолна течност, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задължения по опазване на обществения ред - задържалите го двама полицейски служители, като си извивал ръцете, за да избегне поставянето на белезници. На всичко отгоре поведението на хулигана било съпроводено с изключителен цинизъм и дързост – мъжът уринирал в пред стълбите на Районното полицейско управление във В. Търново и плюел по двама униформени.

Районният съд в старата столица е одобрил постигнатото споразумение с прокуратурата, като е осъдил обвиняемия на лишаване от свобода в размер на 8 месеца, което и отложил за срок от 3 години.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)