Орлин Павлов с премиера на албума “Още малко...” във Велико Търново

Велико Търново Лайф

13-10-2018, 14:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Изпълнителят представя за първи път пред търновските си почитателите новата компилация

След като Орлин Павлов обра овациите на феновете в София и Пловдив е ред на Бургас, Варна и Велико Търново. На 20 октомври в Двореца на културата и спорта "Васил Левски" във Велико Търново е последната спирка от националното му турне “Още малко…”. Изпълнителят с покоряваща усмивка и завладяващ глас ще представи за първи път пред търновските си почитателите новата компилация, която също носи името “Още малко...”.


Орлин Павлов ще подари на публиката едно много лично и докосващо преживяване. Певецът обещава концерт, какъвто не е правил досега във Велико Търново. Ще изпълни най-емблематичните си хитове и обичани от всички парчета, както и чисто нови песни от албума.


Дългоочакваният първи самостоятелен албум е резултат от много вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и изляти в музика, за да бъдат споделени с феновете. В него са включени 21 трака - 9 чисто нови парчета с поп звучене и гарнирани с щипка джаз и фънк, клубни ремикси заредени с много настроение и познатите и любими хитове на певеца, някои от които с нови аранжименти. Дебютният албум носи името на едноименната песен “Още малко…” и по думите на Орлин е събрал, още малко любов, още малко приятелство, още малко емоция, още малко от неговата музика.


Част от талантливите музиканти, които участват в създаването на албума, са Ангел Дюлгеров, Милен Кукошаров, Крум Георгиев, Ясен Козев, Борислав Бояджиев, Боян Христов. Специално участие има и джаз триото JP3 - Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и естествено страхотният Живко Петров, с песента „James Bond“, създадена преди години. Впечатляващите и докосващи душата аранжименти на част от песните са дело на Боян Ангелов, Боян Христов, Борислав Бояджиев – Борче и самият Орлин Павлов. Текстове са на: Росен Кукошаров, Гери Турийска, Боян Христов, Дони Василева, Любо Киров, Графа, Владо Михайлов.

 

Първият самостоятелен албум на Орлин Павлов e на пазара и е в продажба в разпространителската мрежа.

 

Качествената музика и емоция на 20 октомври са гарантирани. На сцената заедно с Орлин Павлов ще излязат десет от най-добрите български музиканти.

 

Билети за концерта в Двореца на културата и спорта "Васил Левски", можете да купите в мрежата на Eventim.bg: http://www.eventim.bg/en/tickets/orlin-pablob-turne-beliko-trnovo-dvorec-na-kulturata-i-sporta-basil-levski-490308/event.html



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов