Шампионите от Държавното по хокей на трева бяха гости на кмета Генчо Генчев - velikotarnovo.utre.bg

Шампионите от Държавното по хокей на трева бяха гости на кмета Генчо Генчев

19 октомври 2018, 16:30 | Мария Христова
  • Снимка:
    община Свищов

Кметът на Свищов благодари на децата за отличното представяне

Малките свищовски хокеисти, които станаха шампиони на държавните първенства по хокей на трева при деца до 12 години, посетиха сградата на община Свищов, където се срещнаха с кмета Генчо Генчев. Националните шампиони бяха придружени от председателя на СКХТФ „Дунав“ Мариана Маркова, своя треньор Радослав Радков и известния свищовски спортен деятел Николай Константинов, който подчерта, че това е голям успех, имайки предвид, че от много години Свищов не е имал национален шампион в колективен спорт.

Децата споделиха, че успехът им е постигнат с много постоянство, труд и много тренировки, но най-вече са имали силна мотивация и са повярвали в себе си, за което благодариха на треньора си Радослав Радков и на мениджъра на отбора Николай Марков.

Кметът на Свищов благодари на децата за отличното представяне и ги посъветва да продължават да тренират все така уверени в своя успех, след което награди клуба с почетна грамота, а на тримата най-добри състезатели, отличени от Българската федерация по хокей на трева, връчи индивидуални грамоти с благодарност за техния принос в популяризирането на Свищов.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета