Шампионите от Държавното по хокей на трева бяха гости на кмета Генчо Генчев

Спорт

19-10-2018, 16:30

Снимка:

община Свищов

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кметът на Свищов благодари на децата за отличното представяне

Малките свищовски хокеисти, които станаха шампиони на държавните първенства по хокей на трева при деца до 12 години, посетиха сградата на община Свищов, където се срещнаха с кмета Генчо Генчев. Националните шампиони бяха придружени от председателя на СКХТФ „Дунав“ Мариана Маркова, своя треньор Радослав Радков и известния свищовски спортен деятел Николай Константинов, който подчерта, че това е голям успех, имайки предвид, че от много години Свищов не е имал национален шампион в колективен спорт.

Децата споделиха, че успехът им е постигнат с много постоянство, труд и много тренировки, но най-вече са имали силна мотивация и са повярвали в себе си, за което благодариха на треньора си Радослав Радков и на мениджъра на отбора Николай Марков.

Кметът на Свищов благодари на децата за отличното представяне и ги посъветва да продължават да тренират все така уверени в своя успех, след което награди клуба с почетна грамота, а на тримата най-добри състезатели, отличени от Българската федерация по хокей на трева, връчи индивидуални грамоти с благодарност за техния принос в популяризирането на Свищов.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов