Ева Майдел подарява на великотърновци мюзикъла „Баядерка“ за Деня на народните будители

Мисия

26-10-2018, 13:16

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Спектакълът ще се играе на 31 октомври от 19 ч.

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел откупи мюзикъла „Баядерка“ и кани великотърновци на 31 октомври от 19:00 ч. на постановката на МДТ „Константин Кисимов“. С осигуряването на безплатни билети, българският евродепутат поднася своите комплименти към почитателите на театралното изкуство и всички съвременни пазители на духовността. Жестът е и в подкрепа на дейността на театралите от търновската сцена, които безспорно са едни от съвременните будители.

„В навечерието на 1 ноември е важно не само да си спомним за всички родолюбиви българи, които през времената са помогнали с дейността си за културното и духовно просветление на нацията, но и да се замислим за тези съвременни будители, които със своя ентусиазъм и всеотдайност продължават да  творят и  градят в името на  това да пребъдат българският дух и българщината.“ Това заяви Ева Майдел по повод предстоящото събитие.

Желаещите, могат да получат своя билет от Европейския информационен офис на Ева Майдел във Велико Търново, който се намира на бул. „България“ №1, от 9:00 до 18:00 ч., до изчерпване на количествата.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)