Първата по рода си настолна игра за българската история идва в старата столица

Животът

30-10-2018, 11:14

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Калин Радулов и учениците му ще разкажат за „Цар на историята“ във Free дом21

Калин Радулов, който заедно с учениците си от СУ „Елин Пелин“, сдружение „Българска история“ създава първата по рода си настолна игра за българската история, ще гостува на пространството за работа и събития Free дом21.

Събитието на тема „Историята на „Цар на историята“: Как се създава настолна игра?“ ще се проведе на 7-ми ноември от 19:00 ч., а мястото се намира на ул. „Стефан Стамболов” 21 във Велико Търново.

Ако някога сте се чудили как се създава настолна игра, така че трудността й да е перфектно съобразена и постоянно да ви държи в напрежение, но и да ви забавлява, то това събитие би отговорило на въпросите ви! Калин ще разкаже за цялата история около създаването на играта, която е по идея именно на неговите ученици. Гостите ще имат възможността да задават въпроси, както и накрая да се сдобият с играта, ако искат. Всеки ще може да тества и знанията си по българска история с играта.

Събитието е с вход свободен, но понеже местата са ограничени, е добре гостите да се регистрират предварително на: https://event.gg/10980.

Калин Радулов е учител, ментор и предприемач от София. „Моята цел в живота винаги е била да променям света около себе си към нещо добро, било то и с малки крачки. Освен това много харесвам да виждам резултатите от своята работа и да знам и виждам отражението на моя труд в околните”, казва той.

Завършил е Предприемачество и иновации в университетът Лунд, Швеция и има собствена консултантска компания от 2014г. Също така преподава предприемачество в СУ "Елин Пелин", където помага на учениците да създават свои учебни компании и да изкарват пари с уменията и талантите си.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов