С касова бележка за 6,80 лв. търновка спечели смарт телевизор в Лотарията на НАП

Животът

05-11-2018, 16:41

Снимка:

НАП

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Регистрираните в областта касови бележки са на стойност почти 15,7 милиона лева

Касова бележка за 6,80 лв. помогна на търновка да спечели смарт телевизор в Лотарията с касови бележки на НАП. Мария Чакърова от Велико Търново е седмичен победител в Лотарията на НАП. Късметлийският бон бе изтеглен на 29-ти октомври в ефира на bTV преди 9:00 ч.

37-годишната ни съгражданка, която по професия е ветеринарен лекар, участва в Лотарията от една година, като за 2017 година е регистрирала 3000 бележки, които обаче не са й донесли късмет. От началото на тази година М. Чакърова участва в Лотарията на НАП, регистрирайки около 300 бележки. За първи път в живота си дамата играе в лотария и печели награда. Печелившата участничка е закупила храна за домашни любимци. Наградата беше връчена на г-жа Чакърова от директора на ТД на НАП В. Търново Ивайло Здравков и ще замени досегашния телевизор. Най-много на нея се зарадва малкият й син – Пламен, който няма търпение да гледа анимация и песни.

1 260 783 са касовите бележки,  регистрирани от участниците от  област В. Търново, а общият брой потребители от началото на играта е нараснал на 3073,  докато новите  потребители за третото издание на лотарията са 1926. Регистрираните в областта касови бележки са на стойност почти 15,7 милиона лева. Бележките, издадени от ПОС устройство, са почти половината от всички.

    Всяка седмица някой печели предметна награда на стойност, приблизително 1000 лв.  А 2000 лв. дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. В края на второто издание на Лотарията на НАП 50 000 лв. очакват големия късметлия.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов