Великотърновски фотограф покори Фото Форум Фест ‘2018

Велико Търново Лайф

06-11-2018, 08:25

Снимка:

в. "Янтра днес"

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Даниел Йорданов представя само две фотографии – печелят и двете

Фотографът на “Янтра ДНЕС” Даниел Йорданов спечели първите две места в конкурса за портрет, който се проведе на Фото Форум Фест ‘2018 от 1 до 4 ноември в Разлог, похвалиха се заслужено колегите от великотърновския ежедневник /https://www.dnesbg.com/obshtestvo/daniel-yordanov-nay-dobar-na-foto-forum-fest-2018.html?fbclid=IwAR3e5trEdbKJekuzrQ3H184zlNmvHIDJkhOQger3k5HVhlNDle8J3P4UJEc/ . В конкурса за портрет майсторите на обектива е трябвало да представят свои снимки, направени в дните на феста. Той е участвал с кадри на моделите на тазгодишното издание на фотографската среща. Това са две красавици, които представят екзотиката на Африка и Азия – Siamene Kado и Криси Нгуен.

Работите са били оценявани не от жури, а от самите участници във Фото Форум Фест ‘2018. Изборът е бил анонимен. Даниел Йорданов е представил две снимки, отличени са и двете. Фотографията, на която са двете моделки, е оценена най-високо, а закачливият портрет на Криси е спечелил втората позиция.

Програмата на Фото Форум Фест ‘2018 включва образователни лекции и уъркшопи, както с популярни фотографски имена от страната и чужбина, така и с участници от сайта.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов