30 нови пейки монтират в община Горна Оряховица

Мисия

06-11-2018, 13:43

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Те са доставени по заявка на гражданите

30 нови пейки ще бъдат доставени и монтирани в Горна Оряховица и селища от общината. Днес и утре се доставят пейките на гражданите, които са направили предварителна заявка за това. Първите пейки днес бяха доставени и монтирани на ул. „Георги Бошнаков“ 31. Блокът е саниран по националната програма и желанието на обитателите му е да си направят хубав кът за отдих, както и да облагородят пространството около сградата. Пейките се доставят и монтират от работниците на Общинско предприятие „Пътно поддържане, инфраструктура и озеленяване“. Те доставят също и тротоарни плочки, заявени от гражданите, в рамките на общинската инициатива за облагородяване на междублоковите пространства. За тази цел всяка година в бюджета на общината се заделят определени средства.

Допълнителни нови пейки бяха монтирани и на пл. „Георги Измирлиев“, нови пейки ще бъдат доставени и в селища от общината.

Паралелно с това, работниците от Общинско предприятие „Пътно поддържане, инфраструктура и озеленяване“, направиха есенно зацветяване на града, почистват листа и сухи клони в парковете, работят и по сигнали на граждани.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов